O NAMA

Društvo VREĆICA d.o.o. za poslovne usluge osnovano je 1998. godine, kada je i započela sa obavljanjem djelatnosti, Poslovno savjetovanje je snažan alat za podizanje kvalitete poslovanja, konkurentnosti i profita društva, Poduzetnike početnike i one u fazi rasta i razvoja, poslovno savjetujemo kako bi lakše započeli poduzetnički pothvat i unaprijedili poslovanje, prenoseći znanje, vještine i iskustvo.

Temeljni pristup u našem radu sastoji se u pravodobnoj podršci i usmjeravanju poduzetnika s ciljem ostvarenja optimalnog poslovnog učinka i zakonitog poslovanja. Poduzetnik na jednom mjestu može dobiti uslugu poslovnog savjetovanja, informaciju o zakonskoj regulativi i pomoć u primjeni propisa, uslugu vođenja poslovnih knjiga i poreznog savjetovanja, te edukaciju neophodnu za uspješno poslovanje.

Zaposlene osobe društva u radu s poduzetnicima imaju znanje u primjeni alata poslovnog savjetnika i veoma dobra poznaju propise iz oblasti poduzetništva, te posjeduju iskustva u primjeni istih. Također, posjeduju certifikat savjetnika poduzetništva u malom gospodarstvu kao i certifikat za korporativno upravljanje, te uvjerenje ovlaštenog računovođe. Društvo je članica Grupacije konzultanata za gospodarstvo HGK, Županijske komore Rijeka.

Zahvaljujemo Vam na Vašem vremenu i posjeti našoj stranici.

S poštovanjem

Darinka Vrećica, dipl.iur.
Vladimir Vrećica, dipl.oec.